0706 - 90 95 13viredamudde@hotmail.com

Silverkurser i Aneby och Nässjö

Lärorika silverkurser för dig som är intresserad

Om du är intresserad av att lära dig mer om silver, så kan du deltaga på en av våra silverkurser. Om du bor i närheten av Aneby eller Nässjö, så passar detta dig perfekt. Vi lär dig grunderna inom silver. Våra silverkurser lämpar sig för dig som inte har så goda baskunskaper inom silver. När du har gått en av våra silverkurser, så kan du det grundläggande som har med silver att göra.

Om du är intresserad av att gå en av de silverkurser, som erbjuds här hos oss på My’s Silver, så kan du med fördel kontakta oss för vidare information. Vi kan diskutera hur vi kan lägga upp det hela. Dina behov, förutsättningar och önskemål är det som betyder mest för oss på My’s Silver.

Vi på My’s Silver ser verkligen fram emot att kunna vara dig behjälplig, oavsett om du vill gå en av våra silverkurser eller om du är mer intresserad av att köpa silver eller handgjorda smycken av oss. 

Vårt mål med verksamheten är att göra våra kunder så nöjda som möjligt med såväl produkter som den kundservice, som vi tillhandahåller här på företaget. Tveka inte att höra av dig till oss, om du har någon fundering. Vi gör allt vi kan för att hjälpa alla kunder på bästa sätt.